ریدایرکت چیست؟

سئو ریدایرکت چیست؟؟

تبلیغات تبلیغات

ریدایرکت چیست؟

ریدایرکتhttps://wintseo.com/%d8%b1%db%8c%d8%af%d8%a7%db%8c%d8%b1%da%a9%d8%aa/ چیست و تفاوت انواع ریدایرکت‌ها و تاثیر آن‌ها در سئو

‌ ریدایرکت (Redirect) روشی برای انتقال کاربران از یک آدرس به آدرس جدید است. هدایت URL تکنیکی است که توسط شبکه جهانی وب برای ایجاد بیش از یک آدرس URL برای یک صفحه وب، استفاده‌ می‌شود. در واقع ممکن است شما چند آدرس مختلف و کاملا متفاوت داشته باشید، اما وقتی روی هر کدام از آن‌ها کلیک می‌کنید به یک صفحه یکسان هدایت می‌شوید.

البته زمانی که یک دامنه به دامنه دیگری هدایت‌ ‌شود، می‌گوییم Domain Redirection یا Domain Forwarding اتفاق افتاده است.

در این مقاله با مطالب زیر آشنا می‌شوید:

چرا ‌ریدایرکت انجام‌ می‌شود؟

یک URL به چند دلیل ریدارکت می‌شود. گاهی از این تکنیک برای جلوگیری از لینک‌های خراب که هنگام جابجایی صفحات تشکیل‌ می‌شوند استفاده می‌کنیم. گاهی برای کوتاه کردن URL.

در مواردی به این دلیل از ریدایرکت کمک می‌گیریم تا به صاحب یک سایت امکان دهیم چندین نام دامنه برای یک وب‌سایت داشته باشد. همچنین این امکان باعث می‌شود تا کاربران سایت شما پیمایش راحت‌تری داشته باشند و گاهی اوقات به حفظ حریم خصوصی آن‌ها هم کمک می‎کند.

متاسفانه ریدایرکت فقط مزیت و خوبی ندارد! گاهی از ‌آن برای اهداف غیرقانونی مانند حملات فیشینگ و حتی برای دستکاری موتورهای جستجو استفاده‌ می‌شود.

انواع مختلف ریدایرکت

ریدایرکت‌ها مدل‌های مختلفی دارند. در ادامه این مقاله، برخی از متداول‎ترین انواع ‌ریدایرکت‌ها را با هم بررسی می‌کنیم.

 ریدایرکت 301

‌ریدایرکت 301 یک ‌ریدایرکت دائمی است که به عنوان کارآمدترین، محبوب‌ترین و راحت‎ترین روش هدایت کردن یک صفحه وب در نظر گرفته‌ می‌شود. این نوع ‌ریدایرکت زمانی استفاده‌ می‌شود که صفحه وب‌سایت شما برای همیشه به آدرس دیگری منتقل شده باشد. صفحه‌ای که باید توسط موتورهای جستجو ایندکس شود تا تمام ترافیک موجود در URL قدیمی، به URL جدید منتقل شود.

این ‌ریدایرکتhttps://wintseo.com/%d8%b1%db%8c%d8%af%d8%a7%db%8c%d8%b1%da%a9%d8%aa/ معمولا در شرایط زیر استفاده‌ می‌شود:

وقتی‌ به‌‌طور ناگهانی می‌خواهید ترافیک سایت قدیمی خود را به دامنه جدید انتقال دهید.وقتی افراد از URL‌های مختلف برای دسترسی به سایت شما استفاده‌ می‌کنند،‌ می‌توانید یک URL دلخواه انتخاب کنید و سپس از 301 برای ریدایرکت و ارسال همه ترافیک‌های موجود به URL دلخواه خود استفاده کنید.وقتی‌ می‌خواهید مطمئن شوید که لینک‌های URLهای قدیمی و منسوخ شده، پس از ادغام دو وب‌سایت به صفحات مربوطه ریدایرکت می‌شوند.

لطفا توجه داشته باشید که به محض انتقال یک صفحه وب از یک وب‎سایت به وب‏سایت دیگر، پردازش ‌ریدایرکت 301 برای موتورهای جستجو مدتی طول خواهد کشید. درک ایده و رتبه‏بندی اعتبار به صفحه جدید با همه رنکینگ‌ها کار زمان‌بری است. اگر ربات‌های موتور جستجو به ندرت به سایت ارائه شده مراجعه کنند یا URL جدید به‎طور موثر ریدایرکت نشود، این کار ممکن است طولانی‌تر شود.

ریدایرکت 302

هنگامی که URL خاصی به‌طور موقت به مکان دیگری تغییر کند، از نوع موقت ‌ریدایرکت 302 استفاده‌ می‌شود. نحوه کار کردن یک URL توسط پروتکل خاصی به نام Hypertext Transfer Protocol معروف به HTTP که اینترنت بر روی آن اجرا‌ می‌شود، تعیین‌ می‌شود. دو نسخه اصلی از این پروتکل وجود دارد: 1.0 و 1.1. در نسخه اول، کد وضعیت 302 به معنی «به‌‎طور موقت منتقل شده» است. نسخه 1.1 این تغییر را به معنی «یافت شده» ارائه می‎دهد.

این ‌ریدایرکت معمولا در شرایط زیر استفاده‌ می‌شود:

وقتی صفحه شما در حال تغییرات یا به روز رسانی است و‌ می‌خواهید به طور موقت ترافیک آن صفحه را به صفحه دیگری هدایت کنید.هنگامی که کاربران را به صفحه دیگری هدایت‌ می‌کنید اما لازم است URL اصلی خود را در ایندکس نگه دارید.وقتی محتوای شما در یک URL قرار دارد، اما شما لینک‌هایی را با یک URL دیگر تبلیغ‌ می‌کنید.
در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

مطالب پیشنهادی

آخرین مطالب سایر وبلاگ ها

جستجو در وبلاگ ها